Vad tror ni 2015 har att erbjuda?

Mycket har hänt under året men ännu mer kommer förhoppningsvis att hända under 2015. Så ser det i alla fall ut för mig. Hur tror du ditt nästkommande år ser ut? Är du en sådana som tar livet (både privat och yrkesmässigt) som det kommer, eller sätter du upp tydliga mål och förhoppningar?

 

Hand med tomtebloss, StrategicBranding

År 2014 har verkligen blivit ett händelsernas år. Privat flyttade jag permanent till Stockholm. Blev sambo. Fick översvämning och har nu slutligen fått flytta tillbaka till vår två vid gamla Råsunda (så Stockholm, fast inte, om man ska vara noga, Solna är ju trots allt en egen stad). Har under året därmed hunnit bo norr om stan, så väl som på söder och ända ute på Färingsö en sväng. Fick i somras även se min första livs levande ren, ute i det fria alltså. Har vandrat i fjällen, druckit champagne till frukost (press för Beyond Retro), hängt med syrran i Köpenhamn och gått på vansinnigt bra föreläsningar.

År 2014 har också varit året då StrategicBranding sett ljuset. Att starta eget företag har varit en resa och ett spännande äventyr. Ibland har jag givetvis undrat vad jag givit mig in på, men för det mesta är det riktigt roligt (även om bokföringen inte är det jag ser fram emot mest varje månad…) Det har blivit kurser i social media, hemsidor och strategiskt planerande. Allt har så småningom lett fram till mer renodlade uppdrag inom social media, vilket också är målsättningen inför 2015. Under sommaren införskaffades kontorsplats just bakom Medborgarplatsen och höjdpunkten för året har också blivit ett företagsnätverk som kommer bli betydelsefullt under det kommande året.

Vad gäller inför 2015 då?
Ja, hur ser era mål ut? Är de storslagna eller småskaliga? Utmanande eller lugna?

Mina mål inför kommande året handlar om fortsatt konceptuering kring StrategicBranding, bygga ett starkare varumärke och skapa större etablering. Det handlar också om att nå ut till fler och anta större uppdrag. Hitta en bra blandning mellan nya och gamla kunder och utveckling av samarbeten mellan dessa. Framförallt är förhoppningen att 2015 kommer bli ett fantastiskt roligt år!

Men först tar vi och firar av 2014 ordentligt!

Yours Ever
Miss Malin

Uppstart, Nystart, Framfart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *