Vårens kurser i Social Media

hugo001

Då var det ÄNTLIGEN dax igen! Kurser och datum för våren är nu spikade! Alla kurstillfällen kommer i vår hållas på Artillerigatan 6, Östermalm, i den fantastiskt härliga lokalen Hugo.

Kurserna riktar sig till dig som vill lära dig mer om social media och använda det som en del i din marknadsföringsplan/varumärkesbyggande. Grundkursens kärna handlar om att verkligen förstå vad social media är och hur det kan vara till nytta just för ditt företag.

För att överhuvudtaget ha en chans att lyckas i social media MÅSTE man veta varför man är där. Att ha konton bara för att någon sagt att man ”måste vara där” kommer inte ta dig någon vart. Mål – Strategi – Genomförandeplan. Detta och mycket mer kommer behandlas under både grund- och fördjupningsskurserna.

GRUNDKURSEN
Riktar sig till företagare som förstår att Social Media är en viktig del i det moderna företaget, men som inte vet exakt hur de ska uttrycka sig eller vilken kanal som är bäst för dem. Grundkursens huvudfokus ligger på strategi och genomförande – Hur gör man och vad är planen. Kanalerna som kommer behandlas är Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn och Google+, där jag kommer förmedla konkret information och handfasta tips gällande användning.
Anmäl dig till denna kurs om du vill öka din försäljning och/eller stärka ditt varumärke på marknaden.

FÖRDJUPNINGSKURSERNA
Går att boka in separat, de kan även genomföras som just en påbyggnad till grundkursen. Under fördjupningen specialiserar vi oss på en kanal och går på djupet med hur detta media kan förvandlas till din bästa medarbetare. Möjligheterna i social media är enorma, men det gäller att verkligen förstå hur man ska använda sig av kanalerna, för att nå sin fulla potential. ”Shine Online” är något som fördjupningskurserna tar fasta på och kunskapen som förmedlas kan bokstavligen vara ovärderlig för ditt företag, beroende på hur du väljer att förvalta den!
Anmäl dig till denna kurs om du vill börja spela i en helt annan liga än dina konkurrenter.

Boka kurs:

För att anmäla dig till en kurs skickar du ett mejl till malin@strategicbranding.se
där du anger vilket kursdatum du vill anmäla dig till och antal personer.

Du får då svar på om det finns platser kvar, samt slutsumman för kursavgiften,
efter eventuella rabatter.

Notera att du är garanterad en plats först när din kursavgift är inbetald.
Din kursavgift betalas in till BG: 590-0394, tillsammans med ditt företagsnamn.

Sista anmälningsdag för grundkurserna: 10 maj, fördjupningskurserna: 1 juni

FÖR DETALJERAD INFORMATION, KLICKA PÅ LÄNKARNA NEDAN:

Social Media – Grundkurs
Social Media – Fördjupningskurs Facebook
Social Media – Fördjupningskurs Instagram