Strategic Branding ägs och drivs sedan 2014 av mig, Malin Tegnhammar. Fokus låg till en början enbart på social media. Men allt eftersom branschen utvecklats, har mer och mer fokus hamnat på film och det är vad jag huvudsakligen jobbar med idag. Tillsammans med väl utvalda branschkollegor erbjuder Strategic Branding även tjänster inom grafisk design, olika typer av textproduktion och foto.

Kreativt skapande har varit ett stort intresse hos mig sedan jag var liten. Då handlade det om att pärla avancerade pärlplattor, idag om att nörda ner sig i hur en video klipps på snyggast sätt. Min bas är numera i Stockholm men jag är uppvuxen på landet i den småländska skogen. När jag inte driver företag skriver jag böcker, hittills inom personlig utveckling. ”En liten bok om tid” gavs ut på Soltyck Förlag 2019 och hösten 2020 kommer ”En liten bok om drömmar” att släppas.

Malin TegnhammarPå det stora hela dricker jag helst morgonkaffet i solen, umgås, hänger med min kille och vår hund, gärna i skogen – och ett dopp i sjön bangar jag aldrig.

Hoppas vi hörs!
Malin