Behöver ditt företag en ny hemsida?

WordPress är i grunden ett bloggverktyg som idag också i stor utsträckning används för att bygga upp hemsidor i. Denna hemsida är till exempel byggd i WordPress. Att välja en WordPress-hemsida har framförallt två fina fördelar; sidan blir automatiskt SEO kompatibel och gillas av Googles sökmotorer, samt att sidan också blir lätt att administrera vilket betyder att du när som helst själv kan ändra text och bild utan att vara i kontakt med den som byggt hemsidan (webbutvecklare tar vanligtvis betalt för alla typer av uppdateringar du önskar göra). För detta behöver du inte kunna något om kodning.

Behöver du hjälp att göra en ny hemsida kan du kontakta mig både för att diskutera utseende och funktioner. Oavsett om du har en klar bilder över hur du önskar att din nya sida ska se ut, eller om du snarare har en känsla men inte vet exakt hur du ska förmedla denna, kan du vända dig till mig för en diskussion gällande möjliggörande och genomförande. Du kan även vända dig till mig om du redan har en hemsida och vill förbättra denna. Kanske behöver din hemsida nya funktioner, förbättrad säljtext eller en omstrukturering.

Slutpriset är beroende av komplexiteten i hemsidan, samt vad för material som  sedan tidigare finns tillgängligt i from av bild & text. Priset kan utefter detta bestämmas till en fast summa eller debiteras per timma. Hör av dig för exakta prisuppgifter.