Hjälp med rörligt material?

Snart är största delen av det vi konsumerar via nätet i rörligt format. Så vill du nå ut, framförallt till den yngre publik, behöver du video material!

StrategicBranding kan skapa längre eller kortare filmer och infografik, som du sedan är fri att använda som du vill, i social media, direkt på er hemsidan eller båda.

Antingen kommer du med en färdig idé, eller så presenterar du ett koncept eller tanke och så jobbar vi tillsammans fram manus och innehåll.

Nedan ser du två exempel på möjliga format. En lite längre intervju med en fysisk person i bild. Den andra en superkort infografik för att uppmärksamma viktig information. Andra filmer producerade för tidigare kunder har varit företagets historia, resultatet av en rapport, regler och lagar, erbjudanden.

I stort sett allt är möjligt. Det man ska tänka på är att videon ska fungera utan ljud då många tittar i sin telefon, när de inte har möjlighet att ha ljudet påslaget.

Tre tips för att lyckas på LinkedIn

Förhoppningsvis har du haft en bra semester och kommit ner i varv. För många väcks en hel del frågeställningar till liv under ledigheten. Jobbar jag med det jag vill? Är det dags för något nytt eller kan jag börja jobba med nya ansvarsområden på mitt nuvarande jobb för att bli mer inspirerad? Behöver du hjälp att fila på ditt CV, LinkedInprofil eller ansökningsbrev? Vi har samlat våra bästa tips på hemsidan.https://www.finansforbundet.se/lon–karriar/soka-jobb/cv/

Publicerat av Finansförbundet Tisdag 14 augusti 2018

Kollektivavtalets dag

Idag är det Kollektivavtalets dag, klart värt att fira!🎉

Publicerat av Finansförbundet Lördag 17 mars 2018