Säg det med en video

Det finns inget mer effektivt sätt att skapa en känsla än genom video. Och hur rationella vi än tycker att vi är, har det bevisats om och om igen att vi köper på känsla. Därför är video ett bra komplement till eran hemsida, till en broschyr (länkad) eller till de sociala kanalerna. Ni får helt enkelt en ny möjlighet att knyta an till era potentiella och nuvarande kunder.

Bakom kameran hittar ni mig, Malin Tegnhammar. Jag hjälper er från idé till färdigt projekt och kan leverera både filmad video och kortare infografik.

När ni väljer att jobba med mig ser processen ut ungefär såhär:
Till att börja med berättar ni om era tankar och vad för video ni är intresserade av. Jag kommer därefter med förslag utifrån önskat resultat. När vi landat i en gemensam grund diskuterar vi upplägg lite närmre. Antingen utgår vi ifrån ett grundförslag från er eller så skriver jag hela manuset om ni hellre önskar det.

Därefter sker inspelning. Den sker på plats hos er eller annan av er önskad plats. Inspelning sker med mobiltelefon, externt ljud och visst extra ljus, men i huvudsak nyttjas dagsljus då detta ger fint lyster i filmen. Att denna inspelningsteknik används gör att priset kan hållas nere, jämfört med större produktioner med mycket ljusutrustning och många kameror.

Därefter sker klippningen och det är här stora den stora delen av jobbet oftast görs. Vid en mindre enklare produktion läggs namn och titel samt er logga in i videon och i en mer bearbetad variant går det välja att texta allt, lägga till symboler, pilar, textblock och en massa mer. Allt anpassar efter era önskemål.

Infografik (rörlig tecknad media) kan produceras och levereras helt på distans.

Vad för film skulle ni behöva mest?
In allmän informationsvideo? En produktvideo? En video med kundrecensioner? En film som visar hela produktionskedjan? Grundarens vision?

Oavsett vad ni önskar, kan vi lösa det mesta!

Skicka ett mejl till malin@strategicbranding så återkommer jag inom kort.

Exempel på tidigare uppdrag: